גלידה ביתית

1

חשבתם פעם להכין לבד גלידה? מסתבר שזה ממש לא מסובך. והטעם? נפלא

מצרכים:

– 3 בננות פרוסות וקפואות
– כף טחינה גולמית
– 2 כפות סירופ אגבה
– אופציונאלי: כף חמאת קוקוס
– תוספות לפי הטעם: פירות יער, תותים, תמרים, אגוזים למיניהם (פקאנים ישתלבו כאן נפלא), ספירולינה, או כל שילוב מרענן אחר שעולה על דעתכם

אופן ההכנה:

1. מוציאים את הבננות הפרוסות מהמקפיא ונותנים להן להפשיר מעט, במשך כמה דקות.
2. מכניסים לבלנדר את הבננות והטחינה ומוסיפים סירופ אגבה וחמאת קוקוס. אם בחרתם בתוספות שונות – זה הזמן להכניס גם אותן.
3. טוחנים במשך כמה דקות, עד שהתערובת הופכת אחידה וסמיכה, ללא גושים.
4. אין צורך להקפיא, עדיף לאכול מיד עם סיום ההכנה. אם בכל זאת מקפיאים – יש להוציא את הגלידה כמה דקות לפני האכילה בכדי שתפשיר מעט. בתאבון!

שיתוף ברשתות חברתיות

תגובה אחת

מה דעתך?