ממרח נוטלה: שוקולד ואגוזים

0

התגעגעתם לנוטלה? גם אנחנו! מתכון פשוט ומהיר להכנת ממרח שוקולד ואגוזי לוז אשר ממותק על בסיס סירופ אגבה, המהווה תחליף בריא יותר לסוכר הלבן. והטעם? אם לא תנסו, לא תדעו מה אתם מפסידים

מצרכים:

– 1 כוס עיסת קשיו (250 גרם)
– 3 כפות עיסת אגוזי לוז (25 גרם)
– 1 כף גדושה של אבקת קקאו נא (15 גרם), או 1 כף אבקת קקאו עשירה (10 גרם)
– 6 כפות סירופ אגבה (60 גרם)
– 4 כפות שמן קוקוס נוזלי (20 גרם)

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב לקבלת עיסת חלקה.
2. מעבירים לצנצנת ומחביאים בארון גבוה לפני ששאר בני הבית שמים לב. אין צורך לשמור בקירור.

 

באדיבות אתר "קקאו טבעי" www.cacaotv.co.il

שיתוף ברשתות חברתיות

מה דעתך?